Hoppa till sidans innehåll

Inställd verksamhet med anledning av de lokala restriktionerna

04 NOV 2020 19:42
  • Uppdaterad: 14 DEC 2020 17:36

Med anledning av de nu rådande lokala restriktionerna i Jönköpings län kommer OK Gränsen att ställa in all planerad verksamhet de kommande veckorna. Det innebär att all träningsverksamhet läggs ned (då vi under den här perioden har gemensamma träningar för alla åldrar) samt att vi tyvärr måste ställa in tipspromenaden. Även andra möten och aktiviteter inom klubben ställs in om de inte kan genomföras digitalt. Om möjlighet ges planerar vi att genomföra den sista tipspromenaden (med tomten i skogen) den 29 november istället, då restriktionerna för nuvarande gäller 3 november till och med den 24 november. För uthämtning av priser från höstens tipspromenader, skicka ett mejl till This is a mailto link eller välkommen på söndag den 8:e november till klubbstugan kl. 10 för att hämta ut din vinst.
Frisk luft och motion är dock fortfarande bra för alla som är friska så vi hoppas att många ändå njuter av hösten i skogen eller i våra motionsspår - men på lämpligt avstånd från varandra.
Skribent: Irma Fridolfsson
Epost: Adressen Gömd

HUVUDSPONSOR

 

GULDSPONSORER

 

 

SILVERSPONSOR

 

 

 

BRONSSPONSORER

Habo kommun

Habo Träfo

Woody Habo (Habo Järn & Bygg)

Habo Bil & Motor

Bohman & son

RN-Offset

Landhs Konditori

ICA Supermarket Habo

Lagerbutiken (Flügger färg)

 

1949-KLUBBEN

Habo Energi

OK Gränsen säljer Newbody

 

OK Gränsen är värdförening åt Xrundan, en modern version av tipspromenad

 

Vår samarbetspartner kring utbildning och utveckling är RF-SISU Småland - en av Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas regionala organisationer

 

Postadress:
OK Gränsen
Box 82
56622 Habo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info