Hoppa till sidans innehåll

Information från styrelsen jan -22

17 JAN 2022 11:31
  • Skapad: 17 JAN 2022 11:31

Information från Styrelsen

Laget.se

Idrott Online kommer vid årskiftet 22/23 inte längre att erbjuda någon hemsida, vilket innebär att vi behöver byta lösning. Vi har beslutat att välja laget.se för att administrera t.ex. klubbens dokument och nyheter. Här finns även möjligheter för aktivitetsplanering och närvarorapportering med koppling till LOK-ansökan. Mats Fridén och Matilda Holmberg ansvarar för överflyttning från gamla hemsidan till nya och mer information kommer efterhand.

Samtidigt tittar vi på att ta fram en extern hemsida där t.ex. information om Gränsen-området, motionsspår, leder, tipspromenad m.m. presenteras lite mer lättillgängligt.

När vi kopplar upp vårt medlemsregister kommer alla att få en inbjudan från laget.se och vill man ha tillgång till klubbinterna dokument som ligger där så behöver man registrera sig. En app för telefonen finns också om man vill ha informationen lättillgänglig i alla sammanhang. Hör av er till Mats F eller Matilda H om ni har några frågor.

Det är också viktigt att alla kontaktuppgifter i idrott online är uppdaterade (mailadress och telefonnummer), logga in och kontrollera era uppgifter så fort som möjligt. Skicka ett mail till This is a mailto link om ni saknar inloggningsuppgifter.

Under tiden som arbetet med hemsidan pågår kan vissa störningar uppstå.

Årsmöte

Vi planerar att hålla årsmöte torsdag 24 februari. Under rådande omständigheter hålls mötet digitalt. Inbjudan och mer information kommer att skickas ut inom kort.

Tyvärr gör pandemin att vi inte kommer kunna ha något fysiskt medlemsmöte på Björkhaga innan årsmötet och ser inte att ett digitalt möte skulle fungera på ett tillfredsställande sätt. Vi planerar istället för att träffas senare under våren. Datum bestäms på ett senare styrelsemöte.

På gång

Utegym – Vi planerar för att byta ut det befintliga utegymmet mot ett nytt. Tanken är att detta helt skall finansieras genom bidrag och sponsring. Vi bidrar med ideellt arbete.

Anslutning till Svenska friidrottsförbundet – För att medlemmarna ska kunna springa för klubben i tävlingsklass och för att vi ska kunna anordna sanktionerade löplopp. Tobias den Braver undersöker om det krävs att vi ändrar klubbens stadgar.

Utbyggnad av förråd – Stug- och motionssektionen planerar för en tillbyggnad av förrådet för att få mer utrymme för förvaring och samtidigt underlätta arbetet med att underhålla våra fordon för spårskötsel.

Elförbrukning i stugan – Elförbrukningen i stugan under december har varit rekordhög, samtidigt som elpriserna också varit det. Björn ser över om vi långsiktigt kan lösa uppvärmningen på ett energisnålare sätt. Tänk på att inte lämna stugan med lamporna tända eller elementen högt uppvridna i onödan.

 

Skribent: Matilda Holmberg
E-post: Adressen Gömd

HUVUDSPONSOR

 

GULDSPONSORER

 

 

SILVERSPONSOR

BRONSSPONSORER

Habo kommun

Woody Habo (Habo Järn & Bygg)

Habo Bil & Motor

Bohman & son

RN-Offset

Landhs Konditori

ICA Supermarket Habo

Lagerbutiken (Flügger färg)

Sydved

Wettersol

Handlar´n i Brandstorp&Fagerhult

 

1949-KLUBBEN

Habo Energi

 

OK Gränsen är värdförening åt Xrundan, en modern version av tipspromenad

 

Vår samarbetspartner kring utbildning och utveckling är RF-SISU Småland - en av Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas regionala organisationer

 

Postadress:
OK Gränsen
Sara Wulff, Bagaregatan 52
56633 Habo

Besöksadress:
Gränsenstugan, Bränninge
56636 Habo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@okgransen....

Se all info