Hoppa till sidans innehåll

Kommande möten under hösten

30 AUG 2019 13:55
  • Uppdaterad: 30 AUG 2019 13:55

Ibland drabbas man av en ketchupeffekt och det har vi gjort nu då plötsligt en hel del möten och aktiviteter dykt upp på agendan (både egna och andras). Nedan kan ni se vad som är på gång och vem som är målgrupp. Om ni är intresserade av att delta i något specifikt möte eller vill skicka med synpunkter så kontakta Sara Wulff.

 

Medlemsmöte (4/9, kl. 18.30 i stugan)

  • Enligt tidigare nyhet har vi ett medlemsmöte den 4/9. Då finns möjlighet att diskutera nedanstående aktiviteter och även höra vad mer som är på gång i klubben.

 

Föreningsmöte O-ringen 2023 (12/9, kl. 19.00)

  • Det finns ett koncept för O-ringen 2023 i Jönköpingsområdet. Under hösten 2019 kommer vi som förening behöva besluta om vi vill vara med och arrangera detta. Vi är inbjudna till ett gemensamt föreningsmöte den 12/9 i IKHP-stugan. Möjlighet att diskutera frågan kommer att finnas på medlemsmötet 4/9 samt vid behov vid ytterligare tillfälle. Mer information kommer att komma.

 

Möte med Fritids- och kulturnämnden i Habo kommun (17/9)

  • Styrelsen har under en tid jobbat för att få till ett möte med Fritids- och kulturnämnden i kommunen. Vi vill presentera vår verksamhet och diskutera områden där vi samverkar med kommunen eller behöver kommunens stöd. Klubben kommer att representeras av personer från styrelsen och sektionerna. Ett internt förmöte äger rum 11/9.

 

Föreningsdialog (1/10. Kl. 18.00 på Spinnet)

  • Fritids- och kulturnämnden i Habo kommun har bjudit in till Föreningsdialog på Spinnet. Det bjuds på föreläsningar, mat och mingel. Vi får delta med 2-3 deltagare (anmälan senast 23/9). Det vore kul om någon kan och vill representera klubben på detta – det behöver inte bara vara någon från styrelsen utan kan vara någon ledare eller annan aktiv i föreningen. Kontakta Sara för mer information om programmet.
Skribent: Irma Fridolfsson
Epost: Adressen Gömd

HUVUDSPONSOR

 

GULDSPONSORER

 

 

SILVERSPONSOR

 

 

BRONSSPONSORER

Habo kommun

Habo Träfo

Habo Järn & Bygg (XL Bygg Habo)

Habo Bil & Motor

Bohman & son

RN-Offset

Landhs Konditori

ICA Supermarket Habo

Lagerbutiken (Flügger färg)

 

1949-KLUBBEN

Habo Energi

 

 

OK Gränsen är värdförening åt Xrundan, en modern version av tipspromenad

 

Banner_smidrott hemsida_1

Vår samarbetspartner kring utbildning och utveckling är SISU Idrottsutbildarna/Smålandsidrotten.

 

Postadress:
OK Gränsen
Box 82
56622 Habo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info